24.02.2016 13:45

PSV A1 gokt op de talenten Bergwijn en Paal

Net als Ajax vindt ook PSV het belangrijk dat de talenten veel spelen, ook op Europees niveau. De Amsterdammers leenden bijvoorbeeld Donny van de Beek uit aan de A1 van Ajax, PSV doet dit tegen AS Roma met Steven Bergwijn en Kenneth Paal.

De A1 van PSV is in de achtste finale van de Youth League gekoppeld aan de leeftijdsgenoten uit Rome en voor dat duel halen de Brabanders alles uit de kast. Bergwijn, die al debuteerde in de Champions League, krijgt een basisplaats tegen de Italianen. Dit geldt ook voor spelers als Paal en Suently Alberto. Laatstgenoemde debuteerde al bij het eerste elftal, terwijl Paal genoemd wordt als de volgende debutant in het Philips Stadion.

Bij AS Roma is de hoop gevestigd op spits Sadiq Umar. Vorig seizoen scoorde de Nigeriaan maar liefst 25 keer in 24 competitiewedstrijden tijdens het seizoen met de A1. Umar debuteerde al bij het eerste elftal en staat op vijf competitiewedstrijden in de Serie A. Edoardo Soleri, Eros De Santis, Silvio Anočić en Christian D'Urso zijn de andere ervaren mannen bij AS Roma.

De wedstrijd is vanaf 14.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner