25.02.2016 11:08

Ondaan geroerd door onthaal Willem II-fans

Terrel Ondaan zit teleurgesteld op het veld na duel tussen FC Utrecht - Willem II. (21-02-2016)
Terrel Ondaan zit teleurgesteld op het veld na duel tussen FC Utrecht - Willem II. (21-02-2016)

Onder een klaterend applaus en gezang vanaf de tribunes maakte Terell Ondaan anderhalve week geleden zijn rentree bij Willem II. De aanvaller heeft op het digitale thuis van de Tilburgers zijn dank betuigd voor deze hartstochtelijke steun.

De Amsterdammer geeft op de clubwebsite van Willem II aan dat hij geraakt is door het enthousiasme van de supporters. Hoewel Ondaan niet tevreden was met het eindresultaat(0-0), noemde hij de supporters die hem toezongen "het mooiste dat ik ooit in het voetbal heb mogen meemaken". De volgende wedstrijd van de ploeg van Jurgen Streppel is die tegen Vitesse. Ondaan is van mening dat hij fit genoeg is om een volle wedstrijd te spelen. "Ik denk dat ik het kan, maar ik wil altijd teveel. De trainer bepaalt wanneer ik negentig minuten kan spelen".

De 22-jarige buitenspeler ziet de wedstrijd hoe dan ook met optimisme tegemoet. "Momenteel kunnen we van iedere Eredivisieploeg verliezen, maar we kunnen ook van iedereen winnen. Daar gaan we voor strijden", zegt Ondaan resoluut.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner