01.03.2016 22:14

Hattrick Schürrle bij winnend VfL Wolfsburg

VfL Wolfsburg heeft woensdag geen fout gemaakt tegen hekkensluiter Hannover 96. Mede door een hattrick van André Schürrle won het team van trainer Dieter Hecking met 0-4 in de HDI-Arena.

Schürrle had voorafgaand aan het duel met Hannover 96 dit seizoen nog maar één keer gescoord in de Bundesliga. Na iets meer dan een halfuur spelen verdubbelde hij zijn seizoensproductie. Op aangeven van Julian Draxler zette hij Wolfsburg op 0-1.

Na een klein uur spelen maakte Schürrle ook zijn tweede en derde van de avond. Daarmee besliste hij al vroeg in de tweede helft de wedstrijd. Draxler zorgde twintig minuten voor tijd voor het slotstuk. Hij maakte zijn vierde competitiedoelpunt in dienst van zijn nieuwe werkgever.

Wolfsburg stijgt door de overwinning naar de achtste plaats in de Bundesliga. Het is erg spannend in de subtop van de Duitse competitie. Wolfsburg staat nu nog maar op twee punten van de nummer vier, Borussia Mönchengladbach. De club uit Mönchengladbach heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner