10.03.2016 15:27

Agüero wil terugkeren bij Independiente

Sergio Agüero heeft in zijn gehele profcarrière voor drie clubs gespeeld. En de Argentijn is niet van plan om daar een club bij te schrijven. Agüero wil na zijn tijd bij Manchester City weer terugkeren bij zijn eerste liefde: Independiente.

"Mijn familie weet er al van. Zodra mijn contract bij City in 2018 ten einde loopt, zal ik teruggaan", waren de woorden van de spits op het Argentijnse radioprogramma El Rojo En La Uno. Ook zijn club Manchester City is al op de hoogte van zijn plannen: "Ze hebben er tot nu toe geweldig op gereageerd, ook omdat ze weten hoeveel het voor mij betekent. Ik beloof het: na Manchester City is er maar één club waar ik voor uitkom en dat zal Independiente zijn."

Agüero kwam als negenjarige jongen binnen bij Independiente. Hij was toen goed voor 23 doelpunten in 54 wedstrijden. Op zijn achttiende vertrok hij naar Atlético Madrid. In Spanje maakte de spits indruk en Manchester City haalde hem voor circa 45 miljoen binnen. Op dit moment is hij bezig met zijn vijfde seizoen in Engeland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner