10.03.2016 20:20

Mulder van India naar Spaanse laagvlieger

Hans Mulder (r.) knuffelt Pavel Eliáš, nadat de Tsjech zijn eerste doelpunt voor de Delhi Dynamos maakt. (19-10-2014)
Hans Mulder (r.) knuffelt Pavel Eliáš, nadat de Tsjech zijn eerste doelpunt voor de Delhi Dynamos maakt. (19-10-2014)

Hans Mulder, oud-speler van onder andere RKC Waalwijk en NEC, heeft een nieuwe stap aan zijn carrière toegevoegd. Na avonturen in Denemarken en India strijkt de 28-jarige middenvelder nu neer in Spanje bij CP Cacereño. De club speelt op het derde niveau van Spanje, maar staat momenteel in de degradatiezone.

Mulder speelde meer dan tweehonderd wedstrijden in Nederland, waarvan ruim zestig in de Eredivisie, voordat hij koos voor een eerste buitenlandse avontuur. Hij verkaste naar de Indiase Super League om voor Delhi Dynamos FC te voetballen. In de winter van 2015 keerde hij kort terug in Europa, waar hij uitkwam voor FC Nordsjælland. In Scandinavië kwam Mulder tot slechts acht competitiewedstrijden.

Terug in India kreeg de middenvelder opnieuw veel speeltijd bij de Delhi Dynamos, maar aan het einde van 2015 mocht de Nederlander op zoek naar een nieuwe club. Na een clubloze periode van drie maanden sluit hij dus aan bij CP Cacereño, dat in de Segunda B Grupo 1 speelt en punten nodig heeft om uit de degradatiezone te komen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner