13.03.2016 21:57

Jol na remise: "Hebben de kansen verprutst"

Martin Jol jaagt met Al-Ahly op het winnen van de Afrikaanse Champions League. Op bezoek bij het Angolese Recreativo Do Libolo kwamen de Egyptenaren niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.

Volgende week wordt in Caïro de return gespeeld en wordt bepaald welke ploeg verder gaat naar de tweede ronde. Op bezoek bij Recreativo Do Libolo werd een prima uitgangspositie behaald. "Het resultaat stemt tevreden, omdat het over een uitwedstrijd gaat. Het stemt ook ontevreden door alle gemiste kansen", aldus Jol op de clubsite.

De gemiste kansen waren een doorn in het oog van de Hagenaar. "De ploeg heeft een goede wedstrijd gespeeld en veel mooie kansen gekregen. We waren alleen ongelukkig en hebben alle kansen verprutst."

"Mijn spelers waren erg moe. Als we Afrikaans kampioen willen worden hebben we de focus en een goede voorbereiding nodig voor de return", besluit Jol. De trainer zat voor de tweede keer op de bank bij Al-Ahly. Zijn eerste wedstrijd wist de ploeg van Jol winnend af te sluiten (2-1).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner