15.03.2016 11:16

Vietto: "De sfeer zal weer speciaal zijn"

Luciano Vietto (l.) ontsnapt met de bal tijdens het Champions League-duel PSV - Atlético Madrid. (25-02-2016)
Luciano Vietto (l.) ontsnapt met de bal tijdens het Champions League-duel PSV - Atlético Madrid. (25-02-2016)

Luciano Vietto verwacht dinsdagavond een kolkend Vicente Calderón. De Argentijnse aanvaller, die afgelopen zomer overkwam van Villarreal, heeft dan ook veel vertrouwen voor het duel met PSV.

"Bij wedstrijden zoals die van dinsdagavond voelt Vicente Calderón voor ons altijd als een veilige haven", vertelt de Argentijn aan AS. "De sfeer zal weer speciaal zijn. Het is alles of niets, maar we zijn kalm. Onze laatste wedstrijden hebben ons vertrouwen gegeven", aldus Vietto, die grote stappen heeft gemaakt sinds zijn transfer naar Atlético. "Ik ben hier een man geworden."

"Atlético is niet vergelijkbaar met Villarreal", vervolgt Vietto. "Hier speel ik voor prijzen, dat vereist dat ik iedere dag het maximale geef. De concurrentie is groot bij Atlético. Alle spelers geven honderd procent en dat is goed voor de groep. Dat maakt ons sterker. Ik krijg veel speeltijd, dus ik wanhoop niet. Het belangrijkste is dat ik van waarde ben voor het team", aldus Vietto, die bij Atlético een opkijkt tegen routiniers als Gabi en Juanfran. "Zij hebben al duizend gevechten meegemaakt. Zij zijn het voorbeeld voor de jongelingen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner