17.03.2016 19:35

Excelsior mogelijk gehavend tegen FC Utrecht

Trainer Alfons Groenendijk van Excelsior lijkt flink te moeten puzzelen voor het competitieduel van vrijdagavond met FC Utrecht. De kans is aanwezig dat de oefenmeester op vier basisspelers geen beroep kan doen.

Tom Muyters, Adil Auassar, Khalid Karami en Tom van Weert kampen allen met lichte pijntjes. Ze stonden donderdag wel op het trainingsveld. "Wij willen iedereen voor de cruciale fase topfit hebben en daarom zullen we geen risico nemen. Ik heb met al die jongens gesproken en we zullen in overleg met de medische staf uiteindelijk de beslissing nemen", vertelt Groenendijk op de officiële website van zijn werkgever.

Groenendijk heeft dan ook nog niet besloten met welke spelers hij start tegen Utrecht. "Ons wacht een cruciale fase van de competitie en daarin willen we zo veel mogelijk sleutelspelers fit hebben om handhaving zeker te stellen. Wij willen daar graag winnen, dan zouden we inderdaad boven de streep komen en bovendien op een gemiddelde van één punt per wedstrijd. Aan het eind van de rit zou dat voldoende moeten zijn voor handhaving."

Het duel tussen Excelsior en FC Utrecht is vrijdagavond LIVE via onze website te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner