21.03.2016 16:17

Zoet baalt: "We hadden geen geluk"

Jeroen Zoet baalt van de nederlaag tegen Ajax (0-2). De doelman van PSV is van mening dat de Eindhovenaren onfortuinlijk waren in het duel met de Amsterdammers.

"Zwaar klote", aldus Zoet, die Ajax-spits Arkadiusz Milik zondagmiddag al na twee minuten zag scoren. "Dat mag niet gebeuren. Hij stond helemaal vrij. We hebben eerste helft gewoon gedomineerd, waren de beteren. We hadden geen geluk bij een aantal kansen. De tweede helft was heel rommelig van onze kant. Zij creëren één mogelijkheid en die gaat erin. Dat is kut."

"Het was gewoon heel rommelig van ons kant", vervolgt de sluitpost van PSV tegenover Omroep Brabant. "We moeten daar geen excuus voor zoeken. De tweede helft was niet goed", aldus Zoet, die de realiteit kent. PSV heeft met nog zes competitiewedstrijden te gaan een achterstand van twee punten op Ajax. "We moeten nu gaan jagen."