23.03.2016 20:49

Benteke: "Ik kan binnen het systeem passen"

Christian Benteke is bij Liverpool niet blij met de manier waarop hij behandeld wordt door hoofdtrainer Jürgen Klopp. De spits is van mening dat de keuzeheer hem negeert en hij weet niet waarom dat gebeurt.

"Ik vind het moeilijk te begrijpen waarom hij me negeert", vertelt de Belgische aanvaller in gesprek met Sport/Voetbalmagazine. Naar verluidt vindt Klopp de spits niet geschikt voor zijn systeem. "Ik vind het raar dat mensen dat zeggen. Ik kan binnen het systeem passen, ik kan drukken, ik kan veel bewegen. Het is niet alsof we in de Barcelona-stijl spelen."

Ondertussen wordt Benteke in verband gebracht met clubs als West Ham United en Juventus. Het is niet de bedoeling van de international om te vertrekken. "Ik wilde in januari ook al niet weg en het is nog steeds mijn verlangen om een succes te zijn bij Liverpool. We zullen zien aan het einde van het seizoen."

Simon Mignolet neemt het tegenover Sporza op voor Benteke. "Iedereen kent zijn kwaliteiten. Als voetballer wil je natuurlijk alle wedstrijden spelen en het is niet gemakkelijk wanneer je op de bank zit. Maar hij blijft hard werken op training en blijft vechten voor zijn plaats in de ploeg. Hij doet elke dag zijn best."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner