25.03.2016 14:30

Ook Excelsior zegt aantal contracten op

Sander Fischer ontvangt een rode kaart tijdens AZ - Excelsior en moet het speelveld een kwartier voor tijd verlaten. (06-03-2016)
Sander Fischer ontvangt een rode kaart tijdens AZ - Excelsior en moet het speelveld een kwartier voor tijd verlaten. (06-03-2016)

SBV Excelsior heeft van vier spelers het contract formeel opgezegd. Adil Auassar, Daan Bovenberg, Sander Fischer en de aan NAC Breda verhuurde Kevin van Diermen zijn vrij om binnenkort een nieuwe club te zoeken. Het is echter niet uitgesloten dat Excelsior de samenwerking met deze spelers verlengt.

De Rotterdammers gaan in ieder geval wel door met Jurgen Mattheij. De optie in het contract van de jonge verdediger is gelicht, wat betekent dat hij nu tot medio 2017 vastligt. De opties in de contracten van Marko Maletić (verhuurd aan SC Telstar), Tom Overtoom (verhuurd aan FC Emmen) en Mike Havekotte zijn niet gelicht. Excelsior meldt op de clubsite dat het binnenkort mogelijk nog wel met doelman Havekotte om tafel gaat.

Eerder werd bekend dat Rick Kruys bezig is aan zijn laatste seizoen bij Excelsior. De middenvelder hangt binnenkort zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Daryl van Mieghem stapt in de zomer transfervrij over naar Heracles Almelo.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner