26.03.2016 08:02

Reële Ligeon verwacht geen rentree bij Ajax

De vleugelverdediger van FC Utrecht houdt zijn ogen gericht op de bal in het uitduel met Cambuur Leeuwarden. (12-02-2016)
De vleugelverdediger van FC Utrecht houdt zijn ogen gericht op de bal in het uitduel met Cambuur Leeuwarden. (12-02-2016)

Ruben Ligeon speelt momenteel op huurbasis bij FC Utrecht nadat Willem II hem in de eerste seizoenshelft weinig speeltijd gunde. Ook in de Domstad komt hij niet veel aan spelen toe en daarom denkt hij dat een rentree bij Ajax niet aan de orde is.

"Een terugkeer naar Ajax lijkt me momenteel niet reëel. Ik heb te weinig gespeeld de laatste tijd om van waarde te kunnen zijn voor een topclub. Dat is spijtig", aldus Ligeon in gesprek met supportersblad Forza. "Mijn contract loopt na dit seizoen nog een jaar door en dan ga ik alle opties bekijken, maar een langer verblijf bij deze mooie club zie ik zeker wel zitten", doelt de vleugelverdediger op FC Utrecht.

De rechtsback is enigszins teleurgesteld dat hij nooit echt is doorgebroken bij Ajax. "Dingen lopen soms zo. En als ik in Amsterdam niet gelukkig kan worden, dan is het tijd om je geluk ergens ander te beproeven. Ik wil prijzen pakken met FC Utrecht, het liefst de beker winnen en Europees voetbal behalen. Daarna zie ik wel verder."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner