27.03.2016 22:31

Update: Doelman Butland heeft gebroken enkel

Het is hoogst onzeker of de Engelse bondscoach Roy Hodgson dinsdag een beroep kan doen op zijn eerste doelman Jack Butland voor het oefenduel met het Nederlands elftal op Wembley. Butland blesseerde zich zaterdagavond in de oefenwedstrijd van het Engelse elftal tegen Duitsland in Berlijn bij een doeltrap en moest aan het einde van de eerste helft worden vervangen.

Fraser Forster keepte zaterdagavond de rest van de wedstrijd tegen Duitsland die door Engeland werd gewonnen met 2-3.

Update: 27-03-2016: 22:31 

Jack Butland heeft een gebroken enkel overgehouden aan de wedstrijd tegen Duitsland. Door middel van een tweet heeft de doelman dat duidelijk gemaakt. 

Tegen het Nederlands elftal zal derde keeper Fraser Forster onder de lat staan. Nadat eerder Joe Hart geblesseerd raakte is nu dus ook Butland geblesseerd afgehaakt. Forster, doelman van Koemans Southampton, zal daarom de lat verdedigen op Wembley.

Roy Hodgson heeft geen vervanger opgeroepen voor Butland. De 23-jarige doelman van Stoke City heeft over drie maanden weer fit te zijn en de start van het EK te halen. Op 11 juni speelt Engeland de eerste wedstrijd van het EK, tegen Rusland. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner