05.04.2016 11:49

Arnold prikkelt Real: "Ben meer een Barça-fan"

Maximilian Arnold lijkt het niet helemaal te begrijpen tijdens het competitieduel 1899 Hoffenheim - VfL Wolfsburg (12-03-2016).
Maximilian Arnold lijkt het niet helemaal te begrijpen tijdens het competitieduel 1899 Hoffenheim - VfL Wolfsburg (12-03-2016).

Maximilian Arnold heeft de boel op scherp gezet voor het Champions League-duel van woensdagavond. VfL Wolfsburg krijgt dan bezoek van Real Madrid, dat afgelopen weekend met 2-1 wist te winnen van FC Barcelona.

Ondanks de overwinning van Real Madrid is Wolfsburg-middenvelder Arnold niet onder de indruk van Real Madrid. "Ik vind Lionel Messi heel erg goed...", aldus Arnold in gesprek met Bild. "Hij heeft een betere uitstraling en ik ben meer een Barcelona-fan. Messi heeft alleen een beetje problemen met de belasting. Misschien heeft hij een goede accountant nodig."

Arnold heeft als Barcelona-fan echter geen extra motivatie nodig. "Het zou niet goed zijn als je extra motivatie nodig hebt voor een duel in de Champions League. Dan zouden we beter meteen naar huis kunnen gaan. Mijn familie en veel vrienden zitten op de tribune, dus het wordt geweldig. Welk resultaat ik op hoop? Het liefst 6-0, dat zou cool zijn. Maar serieus: het zou mooi zijn als we de nul houden en zelf kunnen scoren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner