07.04.2016 21:13

Speler AS Monaco moet vrezen voor ontslag

Nabil Dirar zit op de grond tijdens het kwalificatieduel met Valencia voor deelname aan de Champions League. (25-08-2015)
Nabil Dirar zit op de grond tijdens het kwalificatieduel met Valencia voor deelname aan de Champions League. (25-08-2015)

AS Monaco onderzoekt de mogelijkheden om speler Nabil Dirar op staande voet te ontslaan. Dat laat de Franse club via de eigen officiële kanalen weten. Monaco is helemaal klaar met de dertigjarig Marokkaan.

Monaco laat weten dat het een procedure is gestart om de middenvelder te ontslaan. Dirar zou namelijk weigeren een boete te betalen. Dirar liet zich in februari tijdens een competitieduel met Nice gaan tegenover een scheidsrechter nadat hij een rode kaart ontving. 

Vanwege zijn gedrag besloot de Ligue 1-club hem een boete op te leggen. De speler ziet het echter niet zitten om aan de geldboete te voldoen en dat is bij Monaco in het verkeerde keelgat geschoten. 

"We hebben geen andere optie dan een ontslagprocedure starten." De Franse voetbalbond gaf Dirar vanwege zijn gedrag een schorsing van acht wedstrijden. Die schorsing loopt komend weekeinde ten einde.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner