08.04.2016 20:38

Keizer wil met Cambuur overal voor vechten

Het zijn spannende tijden voor SC Cambuur. De hekkensluiter heeft nog vijf wedstrijden om De Graafschap, dat een punt meer heeft, op de ranglijst voorbij te gaan. Trainer Marcel Keizer toont zich strijdvaardig en wil met zijn team voor elk punt vechten. Zaterdag treedt SC Cambuur aan tegen de koploper van de Eredivisie: Ajax.

"Of je nou een speler, trainer, medewerker of supporter bent, je wilt niet degraderen. Dat moeten we ten koste van alles zien te voorkomen", zegt Keizer op de clubsite van de Leeuwarders. "Dat heeft alles met eergevoel te maken. Tegen Ajax is dat niet anders. Ze mogen dan misschien meer kwaliteit hebben, wij moeten het maximale uit onszelf halen en alles geven wat we hebben."

SC Cambuur verzuimde in de vorige speelronde De Graafschap op de ranglijst te passeren. De Leeuwarders kwamen in een direct duel met De Superboeren niet verder dan 2-2. "Het gelijkspel in Doetinchem voelde voor ons als verlies, terwijl het dat natuurlijk niet was. De algemene indruk vooraf was dat De Graafschap de wedstrijd wel even zou winnen en ons daarmee op vier punten zou zetten. We hebben in ieder geval laten zien dat we nog lang niet klaar zijn en overal voor vechten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner