11.04.2016 14:16

Hecking niet bezig met sfeer in Bernabéu

De middenvelder van Real Madrid baalt als VfL Wolfsburg op voorsprong is gekomen in de kwartfinale van de Champions League. (06-04-2016)
De middenvelder van Real Madrid baalt als VfL Wolfsburg op voorsprong is gekomen in de kwartfinale van de Champions League. (06-04-2016)

VfL Wolfsburg-trainer Dieter Hecking is niet bezig met de 'heksenketel' van Madrid. Santiago Bernabéu zal dinsdagavond tot de nok toe gevuld zijn, maar de Duitse oefenmeester kan daar weinig mee.

Wolfsburg wist het heenduel met 2-0 te winnen van Real Madrid, waardoor de Spanjaarden zich in eigen huis willen revancheren. Real Madrid kan tevens rekenen op support van de eigen aanhang, maar volgens Hecking zal Wolfsburg daar niet van onder de indruk raken. "We praten er gewoon niet over", zei de trainer tijdens de persconferentie naar aanloop van het Champions League-duel met Real Madrid.

"We weten dat er 90.000 toeschouwers zitten en dat er een geweldige stemming zal zijn", vervolgt Hecking zijn verhaal. "Het heeft geen zin je druk te maken over factoren waar je toch geen invloed op hebt." Wolfsburg wist in de Champions League weliswaar van Real Madrid te winnen, maar in de competitie werd er al vier keer op rij niet meer gewonnen. Afgelopen weekend kwam Wolfsburg niet verder dan een gelijkspel tegen 1. FSV Mainz 05 (1-1).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner