12.04.2016 13:44

Veltman: "Vertrouwen in een goede afloop"

Joël Veltman denkt dat Ajax een zwaarder programma heeft dan PSV, maar denkt desondanks dat de Amsterdammers de titel pakken. De reserveaanvoerder en zijn team heeft een voorsprong van twee punten op de Eindhovenaren.

"Als we in de resterende vier wedstrijden blijven winnen, dan worden we kampioen. Zo simpel is het", trapt Veltman een open deur. Op de website van Ajax gaat hij verder. "We moeten wel alles blijven geven tot het allerlaatste duel. Ik verwacht niet dat we in de laatste vier wedstrijden nog punten gaan verspelen. Ik heb vertrouwen in een goede afloop."

Veltman denkt dat Ajax het moeilijker zal krijgen in het restant van de competitie dan PSV. "Als je ons schema vergelijkt met dat van PSV, dan denk ik dat wij misschien wel een lastiger programma hebben in de laatste vier wedstrijden", aldus de Oranje-international. "Zo komt FC Utrecht komend weekend op bezoek in de Arena. Die ploeg doet het dit seizoen gewoon goed. Daarna gaan we op bezoek bij SC Heerenveen. In het Abe Lenstra Stadion vallen vrijwel altijd veel doelpunten."

Ajax speelt in de laatste vier duels thuis tegen FC Utrecht, uit tegen sc Heerenveen, thuis tegen FC Twente en op de slotdag speelt het tegen De Graafschap in Doetinchem. PSV speelt tegen Roda JC (uit), Vitesse(thuis), SC Cambuur (thuis) en PEC Zwolle (uit).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner