12.04.2016 15:53

Pechvogel Hardeveld krijgt nieuw contract

Jeff Hardeveld heeft zijn contract met een jaar verlengd bij FC Utrecht. De 21-jarige verdediger tekent een verbintenis tot en met 30 juni 2017.

Hardeveld kwam dit seizoen door een knieblessure nog maar één keer in actie. Tijdens het bekerduel met VVSB (3-0) speelde hij één helft nadat hij net terug was van dezelfde knieblessure. In de rust werd hij gewisseld en later bleek dat een nieuwe operatie nodig was. 

Toch gelooft men bij FC Utrecht dat Hardeveld op niveau terug kan keren. "Wij hebben vertrouwen in de kwaliteiten en capaciteiten van Jeff", zegt trainer Erik ten Hag op de clubsite. "Hij heeft veel tegenspoed gekend, maar is altijd keihard blijven werken en gaf, eenmaal fit, direct blijk van over veel potentieel te beschikken. Jeff werkt nu wederom vol overgave aan zijn herstel en wij denken dat hij iets kan toevoegen aan FC Utrecht zodra zijn knie is hersteld. Die overtuiging zetten wij kracht bij door Jeff nu voor één seizoen met een optie op een tweede jaargang aan ons te binden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner