14.04.2016 10:01

Filipe Luís: "We zijn ontzettend trots"

Filipe Luís heeft balbezit tijdens het Champions League-duel Atlético Madrid - FC Barcelona (05-04-2016).
Filipe Luís heeft balbezit tijdens het Champions League-duel Atlético Madrid - FC Barcelona (05-04-2016).

Filipe Luís is ontzettend trots op de prestatie van Atlético Madrid. De Madrilenen wisten in de kwartfinale van de Champions League FC Barcelona uit te schakelen. 

"Dit is een geweldig gevoel", zei Filipe Luís na afloop voor de camera's van SBS6. "Het was een heel zware opgave om hier zo te kunnen staan. We hebben het ongelooflijk goed gedaan. Iedere speler heeft zijn ziel en zaligheid gegeven om de halve finales te halen. Iedereen doet z'n best en iedereen cijfert zichzelf weg. Dat is ons geheim, dus dat moeten we zo houden. Niemand denkt dat hij beter is dan de rest van het team en op die manier kunnen we een hoop bereiken."

"We hebben van het best mogelijke team gewonnen, dus we zijn ontzettend trots en gelukkig", vervolgt de Braziliaanse linksback. "We wisten dat de return in eigen huis compleet anders zou zijn met die geweldige sfeer. We geloofden erin en wisten dat het mogelijk was", aldus Filipe Luís, die in de slotfase een strafschop wist te versieren voor Atlético Madrid. "Ik moest me de hele wedstrijd focussen op verdedigen en kwam maar niet toe aan aanvallen. Dus toen ik eindelijk die kans kreeg, probeerde ik het team te helpen en dat resulteerde in een penalty, maar het belangrijkste is dat we in de halve finale staan, dat verdienen we."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner