15.04.2016 10:30

Origi: "De trainer bleef er in geloven"

Liverpool bereikte donderdagavond de halve finale door Borussia Dortmund met 4-3 te verslaan. Met de rust zag het bij een 0-2 achterstand nog kansloos uit voor de Engelse club. Divock Origi verklapt dat zijn trainer Jürgen Klopp er toen ook nog vertrouwen in had.

"Dit is een fantastische avond", begint Origi zijn verhaal voor de camera’s van Sporza. "Dit is heel speciaal", weet de speler. Bij de rust was de achterstand nog 0-2, maar door een sensationele comeback ging de winst toch naar Liverpool toe.

"De coach sprak ons tijdens de rust toe en zei dat we een grote prestatie nodig zouden hebben om door te gaan. Maar hij bleef erin geloven. Hij zei dat we ervoor moesten zorgen dat we een verhaal hadden om aan onze kinderen en de kleinkinderen te vertellen", verklapt Origi de speech van zijn trainer. "Toen ik dat eerste doelpunt maakte, voelden we dat het wel eens een speciale avond zou kunnen worden. En zo geschiedde het. Ik ben blij dat we de fans een schitterende avond hebben kunnen bezorgen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner