23.04.2016 21:59

'Eredivisie volgt verrichtingen van Tissoudali'

Tarik Tissoudali (l) krijgt te maken met Sai van Wermeskerken tijdens de competitiewedstrijd tussen SC Telstar en FC Dordrecht. (18-03-2016)
Tarik Tissoudali (l) krijgt te maken met Sai van Wermeskerken tijdens de competitiewedstrijd tussen SC Telstar en FC Dordrecht. (18-03-2016)

De goede prestaties van Tarik Tissoudali bij SC Telstar leveren de Amsterdammer mogelijk een mooie transfer op. Naar eigen zeggen volgen meerdere clubs uit de Eredivisie de verrichtingen van de rechtspoot, die al negentien keer scoorde dit seizoen.

Tissoudali speelde twee seizoenen geleden nog bij de amateurs, maar maakt nu dus veel indruk in de Jupiler League. Hij dankt zijn huidige werkgever voor de kans in het betaalde voetbal, maar geeft toe dat hij ook verder wil kijken. "Ik heb bij Telstar de kans gekregen, maar iedere speler heeft ambities en wil hogerop. Ik ben klaar voor de Eredivisie. Ik denk dat ik daar mee kan draaien", stelt de flankspeler in gesprek met RTV Noord-Holland.

"Vitesse, FC Utrecht, Heracles en FC Groningen zijn geïnteresseerd en zitten iedere week op de tribune. Het wordt steeds concreter", duidt Tissoudali de belangstelling in hem. SC Telstar gaat bij een transfer in het volgende seizoen verdienen aan de aanvaller, aangezien zijn contract in Velsen nog tot 2017 doorloopt. Naar verluidt verlangt de club driehonderdduizend euro voor Tissoudali.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner