01.05.2016 14:25

Van Gaal verkiest Valencia boven Fosu-Mensah

Louis van Gaal heeft een wijziging doorgevoerd in zijn basiself voor het thuisduel van zondag met Leicester City. Antonio Valencia krijgt achterin de voorkeur boven Timothy Fosu-Mensah. Bij Leicester geen verrassingen.

In de mogelijke kampioenswedstrijd van Leicester City moet Fosu-Mensah vanaf de bank toekijken hoe zijn ploeg het er vanaf brengt. In het laatste duel van United tegen Everton stond de Nederlander nog in de basis, maar Van Gaal geeft tegen Leicester de voorkeur aan Valencia. Tegen Everton was Valencia na ruim een uur spelen nog de vervanger van Fosu-Mensah. Verder voert Van Gaal geen wijzigingen door in zijn basiselftal.

Leicester City-trainer Claudio Ranieri ziet geen redenen om zijn elftal te wijzigen en doet dit dan ook niet. Hij begint met dezelfde elf namen als tegen Swansea City. Dat duel eindigde in een 4-0 zege voor de koploper van de Premier League. In de spits bij Leicester dus opnieuw een basisplaats voor Leonardo Ulloa. De Argentijn is de vervanger van de geschorste clubtopscorer Jamie Vardy.

Het treffen tussen Manchester United en Leicester City volg je hier LIVE!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner