04.05.2016 14:43

FC Utrecht versterkt zich met PSV-verdediger

Maarten Peijnenburg heeft balbezit tijdens een wedstrijd van PSV Onder 19 tegen Tottenham Hotspur (26-03-2016).
Maarten Peijnenburg heeft balbezit tijdens een wedstrijd van PSV Onder 19 tegen Tottenham Hotspur (26-03-2016).

Maarten Peijnenburg speelt aankomend seizoen zijn wedstrijden voor FC Utrecht. De verdediger komt over van PSV en tekent in Utrecht een contract voor twee seizoenen. FC Utrecht heeft tevens een optie voor een derde seizoen opgenomen in het contract.

Peijnenburg speelt momenteel zijn wedstrijden voor PSV Onder 19, maar debuteerde ook al namens Jong PSV in de Jupiler League. Volgend seizoen zal Peijnenburg waarschijnlijk meer speeltijd in de Jupiler League krijgen. Peijnenburg start namelijk bij Jong FC Utrecht en die ploeg staat op het punt om te 'promoveren' naar de Jupiler League.

FC Utrecht-trainer en technisch manager Erik ten Hag is blij met de komst van Peijnenburg. "Maarten is een centrale verdediger die niet alleen over goede organisatorische kwaliteiten beschikt, maar ook voetballend vermogen heeft", aldus Ten Hag op de clubsite van FC Utrecht. "Bij PSV heeft hij een brede, goede basis gelegd. Aan Maarten de uitdaging om via Jong FC Utrecht de volgende stap in zijn loopbaan te zetten. Wij hebben vertrouwen in zijn kwaliteiten en zijn er blij mee dat we hem aan ons hebben verbonden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner