05.05.2016 10:35

'Engelse clubs azen op Spaans talent'

Denis Suárez kan aankomende zomer een nieuwe stap in zijn carrière zetten. De middenvelder is bezig aan een sterk seizoen in dienst van Villarreal CF en dat is men in Engeland ook opgevallen.

Suárez is pas 22 jaar oud, maar heeft inmiddels flink wat clubs versleten. De Spanjaard speelde in de jeugdopleiding van Celta de Vigo, maar vertrok in de zomer van 2011 naar Manchester City. In Engeland kwam hij tot twee officiële duels in het shirt van Manchester City, maar twee jaar na zijn komst naar Engeland vertrok hij naar FC Barcelona. Na een sterk seizoen bij FC Barcelona B vertrok hij in 2014 naar Sevilla. Sinds afgelopen zomer speelt hij voor Villarreal.

Suárez tekende bij Villarreal een contract tot medio 2019, maar mogelijk keert de aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller aankomende zomer terug naar Engeland. Volgens Marca zijn er namelijk drie Engelse clubs met belangstelling voor de Spanjaard. Arsenal, Tottenham Hotspur én Manchester City zouden geïnteresseerd zijn in Suárez. FC Barcelona kan daar overigens een stokje voor steken, want de Catalaanse club heeft het 'eerste recht' op Suárez mocht hij Villarreal verlaten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner