05.05.2016 15:08

Jovetić blij met Inter: "Wil niet vertrekken"

Na twee teleurstellende seizoenen in de Premier League zit Stevan Jovetić helemaal op zijn plek bij Internazionale. De aanvaller, die door de Italiaanse club gehuurd wordt, wil blijven en niet meer terugkeren naar Manchester City.

"Ik ben hier gekomen om tenminste voor een paar jaar te blijven. Aan het einde van het seizoen zal ik gaan praten met de club, maar ik wil niet vertrekken. Ik kan dit team veel geven. Zij hebben mijn echte waarde nog niet gezien", geeft Jovetić aan in gesprek met Corriere dello Sport.

De Montenegrijn raakte vlak na de winterstop geblesseerd. "Net op het moment dat we punten lieten liggen in de competitie. Voor die tijd heb ik om sportieve redenen niet gespeeld. Ik doe wat Roberto Mancini zegt omdat hij mijn coach is. Het is een normale relatie, zoals hij met iedereen heeft", vervolgt de aanvaller.

"Gezien hoe we in het begin van het seizoen hebben gepresteerd, hadden we en moesten we als derde eindigen. Maar in januari hebben we niet veel wedstrijden gewonnen, vooral op eigen veld. Helaas zijn we een aantal plaatsen gezakt en aan het einde hebben we daar de rekening voor betaald. We hadden op z'n minst moeten strijden voor de Champions League en het spijt me dat we daar niet in geslaagd zijn." De aanvaller scoorde dit seizoen zesmaal in 24 Serie A optredens.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner