09.05.2016 21:57

West Ham biedt tientallen miljoenen op spitsen

West Ham United heeft een bod van 32 miljoen euro op een aanvaller die momenteel in Frankrijk speelt geplaatst. Als die aanbieding niet succesvol blijkt, zal de club 34 miljoen op een andere spits bieden.

Dat verklapte David Sullivan, mede-eigenaar van de ploeg uit de Engelse hoofdstad maandagavond op de televisiezender Sky Sports. Hoewel hij geen namen noemde, wilde hij ook nog kwijt dat het alternatief voor het doelwit uit de Ligue 1 een aanvaller is die momenteel op de Engelse velden actief is.  Sky zelf denkt dat de Hammers op dit moment geïnteresseerd zijn in Alexandre Lacazette(Olympique Lyon) en Michy Batshuayi(Olmpique Marseille) uit Frankrijk.

De gewenste versterking uit eigen land zou Christian Benteke zijn, die bij Liverpool een bijrol speelt onder Jürgen Klopp zijn. West Ham verhuist dit seizoen naar het grotere Olympisch Stadion, waardoor de club meer te besteden zal hebben. Maandagochtend werd al bekend dat de club inmiddels al ruim vijftigduizend seizoenkaarten wist te slijten. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner