11.05.2016 09:54

'Feyenoord kan geld verdienen aan Immers'

Lex Immers bedankt het publiek na afloop van het competitieduel Cardiff City - Brighton & Hove Albion. (20-02-2016)
Lex Immers bedankt het publiek na afloop van het competitieduel Cardiff City - Brighton & Hove Albion. (20-02-2016)

Lex Immers maakt in Wales en Engeland veel indruk. De middenvelder van Feyenoord werd de tweede seizoenshelft verhuurd aan Cardiff City waar hij wekelijks uitblinkt. En nu zou de middenvelder voor veel geld verkocht kunnen worden volgens De Telegraaf.

De aanvallende middenvelder heeft volgens de krant de interesse gewekt van een serie clubs uit de top van de Championship. Een vertrek lijkt het beste voor Immers, aangezien de speler niet meer lijkt voor te komen in de plannen van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Immers heeft nog een contract tot 2017 bij de Rotterdammers. En nu lijkt Feyenoord toch nog wat te kunnen verdienen aan de middenvelder. Destijds betaalden de Rotterdammers een transfersom rond de miljoen euro aan ADO Den Haag.

Immers weet dat Cardiff City geïnteresseerd is om hem langer aan de club te binden: "Maar tot dit weekeinde was er nog een transferembargo bij Cardiff City, zodat ik niet zeker was ben hoe mijn toekomst eruit zou zien", aldus de huurling. Maar dat die toekomst in Engeland of Wales ligt is wel zeker aldus de Nederlandse krant. Op huurbasis bij Cardiff City was Immers goed voor vijf doelpunten in veertien wedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner