12.05.2016 11:39

Immers voor twee seizoenen naar Cardiff

Lex Immers ontvangt applaus van de Cardiff-supporters na de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. Immers scoorde in dit duel de 3-0. (20-02-2016)
Lex Immers ontvangt applaus van de Cardiff-supporters na de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. Immers scoorde in dit duel de 3-0. (20-02-2016)

Lex Immers is definitief speler van Cardiff City. De aanvallende middenvelder werd het afgelopen half jaar al gehuurd van Feyenoord, maar speelt ook de aankomende seizoenen bij de club uit Wales.

Immers heeft bij Cardiff City een contract voor twee seizoenen getekend. De Hagenaar speelt sinds januari voor Cardiff City en wist in een korte periode een sterke indruk achter te laten. Immers, die bij Cardiff City vaak als één van de twee spitsen speelt, was vijf keer trefzeker in vijftien competitieduels namens The Bluebirds. Dat viel ook op bij andere clubs uit de Engelse Championship, maar Immers heeft gekozen voor een langer verblijf in Cardiff.

"Ik heb één gesprek met de clubleiding nodig gehad om zeker te weten dat mijn toekomst bij Cardiff City ligt", aldus Immers op de clubsite van Cardiff City. "Mijn familie voelt zich thuis in Cardiff en ik heb een goede band opgebouwd met de supporters. Dit is een fantastische club met ambitie."

"We gunnen Lex deze overgang zeer", aldus technisch directeur Martin van Geel op de clubsite van Feyenoord. "Bij Feyenoord hebben we hem de afgelopen jaren leren kennen als een echte prof, een teamspeler bovendien. Hij heeft het geweldig naar zijn zin bij Cardiff en heeft het daar de afgelopen maanden goed gedaan. Het is fijn voor Lex dat hij zich nu definitief in Wales kan settelen en zijn carrière in het Engelse voetbal kan voortzetten."

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner