16.05.2016 11:05

Play-offs gratis voor Utrechtse kaarthouders

Sébastien Haller (l.) opent de score bij de play-offwedstrijd tussen FC Utrecht en PEC Zwolle. (15-05-2016)
Sébastien Haller (l.) opent de score bij de play-offwedstrijd tussen FC Utrecht en PEC Zwolle. (15-05-2016)

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht mogen gratis naar de afsluitende thuiswedstrijd van de club in de tweede ronde van de play-offs. Dit meldt de club na de overwinning op PEC Zwolle op de website. FC Utrecht neemt het op tegen Heracles Almelo, dat zelf FC Groningen versloeg in een tweeluik.

De eerste wedstrijd in de tweede ronde wordt gespeeld in Overijssel, enkele dagen later is de Galgenwaard het strijdtoneel van de play-offs. De winnaar van het tweeluik tussen Heracles Almelo en FC Utrecht meldt zich volgend seizoen in de derde voorronde van de Europa League. FC Utrecht hoopt in de beslissende wedstrijd op voldoende steun van het thuispubliek.

De Domstedelingen maakten via de Eredivisie kans op directe plaatsing voor de voorronde van de Europa League, maar in een rechtstreekse confrontatie om de vierde plek werd verloren van AZ. FC Utrecht maakte dit seizoen zelfs kans op directe plaatsing voor de groepsfase van de Europa League, maar in de finale van de KNVB beker werd verloren van Feyenoord.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner