19.05.2016 10:01

Vitesse pikt jonge aanvaller op bij PSV

Martijn Berden is gefocust tijdens het competitieduel Jong PSV - Sparta Rotterdam (18-09-2015).
Martijn Berden is gefocust tijdens het competitieduel Jong PSV - Sparta Rotterdam (18-09-2015).

Vitesse heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met Martijn Berden. De jonge aanvaller komt over van PSV en tekent in Arnhem een contract voor twee seizoenen.

Berden heeft een verleden in Arnhem. Tussen 2009 en 2011 speelde de achttienjarige aanvaller al in de jeugdopleiding van Vitesse, waarna hij voor een overstap naar PSV koos. Bij PSV speelde Berden het afgelopen seizoen veelal in de A1, maar hij heeft ook één wedstrijd in de Jupiler League namens Jong PSV achter zijn naam staan. Berden zal bij Vitesse in eerste instantie aansluiten bij Jong Vitesse, dat aankomend seizoen in de Tweede Divisie zal uitkomen.

Vitesse heeft tevens goed nieuws voor Wellington Verloo. De jeugdinternational had een aflopend contract bij Vitesse, maar heeft nu een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2019 getekend bij Vitesse. De negentienjarige linksback is al het gehele seizoen uitgeschakeld. Verloo liep tijdens een oefenwedstrijd met de beloften van Middlesbrough een zware knieblessure op, maar is inmiddels op de weg terug. Ook Verloo zal aankomend seizoen starten bij Jong Vitesse.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner