20.05.2016 10:06

AZ zes jaar langer door met hoofdsponsor

AZ Alkmaar is ook de komende zes jaar verzekerd van AFAS als hoofdsponsor. Het bedrijf prijkt zowel op het shirt als het stadion van de Alkmaarders. Het nieuwe contract is geldig tot de zomer van 2022.

"Het is geweldig nieuws dat AZ en AFAS de succesvolle samenwerking opnieuw langdurig verlengen", vertelt directeur algemene zaken Robert Eenhoorn op de website van AZ. "AFAS schonk AZ zes jaar geleden het vertrouwen toen de club in een moeilijke fase zat. Als hoofdsponsor en naamgever van het stadion en het trainingscomplex maakt AFAS inmiddels een significant deel uit van onze club. We hopen met AZ de komende jaren nog verder te groeien en de continuïteit van een nieuwe langdurige samenwerking met AFAS biedt die mogelijkheid."

"De samenwerking tussen AZ en AFAS heeft de afgelopen jaren mooie dingen opgeleverd. Het met een helikopter op de middenstip laten landen van acht trouwe supporters voor de wedstrijd tegen PSV was een voorbeeld van zo'n creatief concept. Ook de komende seizoenen zullen we fans op innovatieve wijze blijven verrassen en de samenwerking met amateurverenigingen via de AZ Voetbalschool en op maatschappelijk gebied verder uitbouwen."

 

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner