20.05.2016 15:54

Sparta komt met transfernieuws

Alex Pastoor heeft er zin in. Zijn Sparta Rotterdam staat bovenaan in de Jupiler League en neemt het in speelronde 29 op tegen FC Oss. (04-03-2016)
Alex Pastoor heeft er zin in. Zijn Sparta Rotterdam staat bovenaan in de Jupiler League en neemt het in speelronde 29 op tegen FC Oss. (04-03-2016)

Sparta heeft twee versterkingen erbij voor volgend seizoen. Aanvaller Zakaria El Azzouzi wordt volgend seizoen gehuurd van Ajax. En Michael Verrips wordt voor één jaar vastgelegd. De doelman komt over van FC Twente. Dat maakte de club op de officiële clubwebsite bekend.

Trainer Alex Pastoor is dolblij met beide aanwinsten. Doelman Verrips was al enige tijd op de radar van Sparta geeft de trainer toe: "Vanaf februari hebben we al contact met Michael over een mogelijke overgang naar Sparta Rotterdam. We zijn nu enige maanden verder en is het mooi om te zien dat hij voor Sparta kiest in deze fase van zijn carrière. Wij houden van spelers met doorgroeimogelijkheden en gretigheid. Deze aspecten zijn ruimschoots aanwezig."

Pastoor ziet in El Azzouzi veel mogelijkheden. "We gaan volop gas geven om alles eruit te halen", gaf de trainer aan over de huurling. "Net als met Michael Verrips volgden we ook Zakaria al een langere tijd. In januari hebben we ook al gesproken over een mogelijke overgang naar Sparta Rotterdam. Het contact is warm gebleven en nu zijn we alsnog tot overeenstemming gekomen met Ajax en Zakaria."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner