22.05.2016 12:11

Vreman wijzigt basiselftal De Graafschap fors

Na de 4-1 nederlaag in de Adelaarshorst heeft trainer Jan Vreman zijn basis flink op de kop gegooid. De oefenmeester van de Superboeren voert maar liefst vier wijzigingen door. Bart Straalman, Jeroen Tesselaar, Dean Koolhof en Andrew Driver starten in de basis.

Centrale verdediger Bart Straalman is de vervanger van de geschorste Ted van de Pavert. Ondanks het hoger beroep besloot de KNVB zijn schorsing van één duel te handhaven. Op de linksbackpositie neemt Jeroen Tesselaar de plek in van Tolgahan Çiçek. Ook Karim Tarfi is zijn basisplek kwijt. Andrew Driver mag in eigen huis tegen Go Ahead Eagles aan de aftrap verschijnen. En Dean Koolhof start als aanvallende middenvelder, wat ten koste gaat van Alexander Bannink.

Bij Go Ahead Eagles is er één wijziging. Leon de Kogel is terug van zijn schorsing. En dat betekent dat Teije ten Den een plek op de bank mag zoeken. Vlak voor tijd leek Sander Duits nog fit genoeg te zijn voor het belangrijke duel, maar de middenvelder haakte in de warming-up alsnog af met hamstringklachten. Hierdoor verschijnt Tom Daemen aan de aftrap.

De aftrap is om 12.30. De wedstrijd is hier LIVE te volgen. Mis het niet!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner