22.05.2016 14:08

Sparta verlengt met de doorgebroken Sanusi

Roel van de Sande (l.) haakt tijdens het competitieduel Helmond Sport - Sparta Rotterdam Ryan Sanusi (r.) en krijgt een vrije trap tegen. (08-04-2016)
Roel van de Sande (l.) haakt tijdens het competitieduel Helmond Sport - Sparta Rotterdam Ryan Sanusi (r.) en krijgt een vrije trap tegen. (08-04-2016)

Ryan Sanusi blijft een jaar langer bij Sparta. De middenvelder verlengde zijn contract, dat doorliep tot medio 2017, met één jaar tot 2018. Sparta speelt na het kampioenschap van dit seizoen na de zomer in de Eredivisie.

"Ik ben blij met de keuze om langer bij Sparta te blijven. Ik heb er ook veel vertrouwen in dat wij het komend seizoen goed gaan doen en dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen", stelt de Belg, met Nigeriaanse roots, op de clubwebsite van zijn werkgever. Ook trainer Alex Pastoor is blij dat hij volgend seizoen wederom met Sanusi kan werken.

"Na een periode bij FC Oss met ruim twintig wedstrijden is het afgelopen jaar bij Sparta het tweede seizoen waarin hij vaste basisspeler is. Je ziet dat Ryan zich daarin sterk heeft ontwikkeld en dat hij alle voorwaarden heeft om nog stappen te maken. Daarom vinden wij het een bevestiging van de status van Sparta dat Ryan bewust kiest om langer bij ons te blijven."

Sparta kwam eerder deze week al met transfernieuws, waarbij het doelman Michael Verrips (FC Twente) en Zakaria El Azzouzi (FC Twente/Jong Ajax, huur) vastlegde.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner