24.05.2016 23:05

Assistent Krüzen met Bosz mee naar Ajax

In navolging van hoofdtrainer Peter Bosz komt zoals verwacht ook assistent-trainer Hendrie Krüzen mee naar Ajax. De rechterhand van Bosz tekent eveneens een driejarig contract bij de nummer twee van de Eredivisie.

Bosz en Krüzen werkten in 2004 voor het eerst met elkaar samen bij een eerste elftal, toen Bosz werd aangesteld als hoofdtrainer van Heracles Almelo. Toen Bosz de overstap naar Vitesse en Maccabi Tel Aviv maakte, volgde Krüzen. Hij vormt volgend seizoen samen met Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp de assistenten van Bosz, waarbij de rolverdeling nog niet volledig duidelijk is.

Orlando Trustfull, die afgelopen seizoen nog toegevoegd werd aan de trainersstaf, vertrekt bij het eerste elftal van de Amsterdammers. Het is nog onduidelijk of Trustfull in een andere rol verder gaat bij de club. De positie van trainer bij Jong Ajax ligt nog open. Trustfull vertrok in 2014 als trainer van Ajax A1, aangezien hij met een vast elftal wilde werken. Als gevolg van veranderingen binnen de jeugdopleiding was dat niet mogelijk in de jeugd van Ajax.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner