26.05.2016 14:29

Juventus optimistisch over transfer toptalent

Juventus staat op het punt aanvaller Domenico Berardi in te lijven. Algemeen directeur Beppe Marotta bevestigt dat er al een mondelinge afspraak is gemaakt met Sassuolo.

De 21-jarige speler geldt als een groot talent in Italië. De Oude Dame had lange tijd vijftig procent van zijn transferrechten in handen, maar besloot die in 2015 aan Sassuolo te verkopen. Tijdens de verkoop kreeg Juventus  wel het eerste recht de dribbelaar terug te kopen voor achttien miljoen euro.

"Berardi is een fantastisch talent. We hebben een mondelinge afspraak met Sassuolo en wij gaan deze deal afronden", zei de trotse voorzitter tegenover Sky Sport Italia.

Over de toekomst van Álvaro Morata liet hij wat minder los. "Morata is een echte kampioen, we gaan er alles aan doen om hem te behouden. De terugkoopclausule van Real Madrid hangt als het zwaard van Damocles boven ons hoofd, maar we gaan na de Champions League-finale met Real praten. Graziano Pellè? We gaan pas op zoek naar een nieuwe spits als Morata onverhoopt zou vertrekken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner