30.05.2016 16:51

Ketting en Stokkers verlengen bij Sparta

Finn Stokkers baalt van een gemiste kans tijdens het competitieduel Sparta Rotterdam - NAC Breda (01-04-2016).
Finn Stokkers baalt van een gemiste kans tijdens het competitieduel Sparta Rotterdam - NAC Breda (01-04-2016).

Sparta Rotterdam heeft met verdediger Rick Ketting en aanvaller Finn Stokkers een akkoord bereikt over een nieuw contract. Ketting en Stokkers hadden nog een contract tot medio 2017, maar liggen nu vast tot de zomer van 2018. Sparta heeft tevens een optie voor een extra jaar in het contract van beide spelers laten opnemen.

"Ik speel al sinds jongs af aan voor Sparta en dat daar nog een aantal jaren bijkomen is alleen maar mooi", aldus Ketting op de clubsite van de Rotterdammers. "Afgelopen seizoen was er één om nooit te vergeten. Het kampioenschap, inclusief het bijbehorende feest en mijn treffer in de blessuretijd uit bij FC Den Bosch waren daarin voor mij de absolute hoogtepunten. Komend seizoen hoop ik in de Eredivisie aan deze lijst nog meer mooie momenten toe te voegen."

"Ik speel net als Rick al jaren in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en ondanks dat we allebei al een contract hadden tot de zomer van 2017, voelt dit toch weer als een bevestiging van de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt afgelopen seizoen", vertelt Stokkers. "Ook voor in de toekomst verwacht ik dat Sparta voor mij een prima podium is om mij verder te ontwikkelen.

"Zowel Rick als Finn hebben, ondanks dat zij niet alle wedstrijden hebben gespeeld, zichzelf goed ontwikkeld afgelopen seizoen", aldus Sparta-trainer Alex Pastoor. "Zij mogen deze contractverlenging dan ook echt beschouwen als een bevestiging van de groei die ze hebben doorgemaakt en daarmee ook direct willen uitdagen om zich nog verder te ontwikkelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner