30.05.2016 19:58

Juanfran zal steun fans nooit vergeten

Juanfran mist als enige in de strafschoppenserie van de Champions League-finale. Real Madrid gaat er met de winst vandoor. (28-05-2016)
Juanfran mist als enige in de strafschoppenserie van de Champions League-finale. Real Madrid gaat er met de winst vandoor. (28-05-2016)

Juanfran zal zaterdagnacht slecht hebben geslapen. De verdediger van Atlético Madrid was de enige speler die miste in de strafschoppenserie. Hierdoor ging de Champions League, net zoals twee jaar geleden, naar Real Madrid.

Hoewel de deceptie groot was bij de fans van Atlético, zongen ze hun verdediger direct na het verlies toe. In een open brief op de website van de club bedankt Juanfran de supporters voor de steun die hij toen kreeg.

"Ik zal jullie medeleven nooit vergeten. Ik zag dat mijn tranen werden weerspiegeld in de duizenden gezichten van de fans van Atlético. Dat hielp mij om te gaan met het verdriet dat ik voelde. Dat kwam ook door mijn teamgenoten en coaches", zegt de verdediger.

"Ik wil jullie bedanken dat jullie tot het einde in ons bleven geloven", vervolgde hij zijn emotionele betoog. "Dat bewees dat Atlético iets heel speciaals is. Ons hart bonst harder dan dat van anderen. Twee jaar geleden zei ik jullie al dat we zouden terugkeren in de finale. Nu zeg ik jullie dat onze aanvoerder Gabi zal terugkeren om de beker op te tillen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner