03.06.2016 20:59

Kane na dolle actie Alves: "Heb geluk gehad"

Na afloop van de oefeninterland tussen Engeland en Portugal ging het vooral over de late, winnende goal van Chris Smalling en de belachelijke actie van Bruno Alves op Harry Kane. De spits beseft dat hij geluk heeft gehad dat hij geen schrammetje opliep.

Na ruim een half uur spelen ging de mandekker van Portugal als een wildeman met zijn been hoog richting de bal. Kane kopte en werd geraakt door Alves, maar het liep met een sisser af. "Het was geen geweldige actie van hem. Ik ben blij dat ik hier nog zit", stelt Kane na de oefeninterland in gesprek met Sky Sports.

"Ik heb geluk dat het niet gehecht hoefde te worden. Volgens mij raakte hij mij met de zijkant van zijn schoen, in plaats met zijn noppen. Ik ben goed weggekomen." Smalling kopte tegen Portugal vier minuten voor tijd de 1-0 binnen, waardoor het land met een goed gevoel richting het Europees Kampioenschap in Frankrijk kan.

Engeland begint het toernooi op 11 juni met een wedstrijd tegen Rusland. Daarna zijn Wales en Slowakije de tegenstanders van de Three Lions.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner