07.06.2016 11:22

'Juventus al bezig met opvolger Morata'

Juventus is op de achtergrond al bezig om een opvolger van Álvaro Morata aan te trekken. Real Madrid heeft een optie om de Spaanse spits aankomende zomer terug te halen en de Madrilenen lijken daar gebruik van te maken. 

Juventus, dat volgens Gazzetta dello Sport bijna dertig miljoen euro zal overhouden aan de transfer van Morata, heeft drie nieuwe aanvallers in het vizier. Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), Christian Benteke (Liverpool) of Romelu Lukaku (Everton) moet aankomende zomer naar Turijn vertrekken. Cavani liet eerder doorschemeren ongelukkig te zijn in Parijs, maar mag na het vertrek van Zlatan Ibrahimović waarschijnlijk niet vertrekken.

Benteke verruilde afgelopen zomer Aston Villa voor Liverpool, maar heeft een ongelukkig eerste seizoen achter de rug. Desondanks kwam de Belg tot negen competitietreffers in 29 wedstrijden namens The Reds. In tegenstelling tot zijn landgenoot heeft Lukaku wel een sterk seizoen achter de rug. Everton presteerde weliswaar niet goed, maar toch wist de Belgische spits achttien doelpunten in de Premier League te produceren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner