15.06.2016 10:35

"Spelers van Ajax hebben me al verwelkomd"

Mateo Casierra (tweede van rechts) kan zijn geluk niet op als hij twee keer kort achter elkaar scoort tegen Boca Juniors in de Copa Libertadores. (21-04-2016)
Mateo Casierra (tweede van rechts) kan zijn geluk niet op als hij twee keer kort achter elkaar scoort tegen Boca Juniors in de Copa Libertadores. (21-04-2016)

Mateo Cassierra verwacht zich binnenkort speler van Ajax te kunnen noemen. De spits staat op het punt Deportivo Cali te verruilen voor Amsterdam.

"Ik heb er tot nu toe niet over willen praten, want ik wilde eerst de bevestiging dat het rond was", vertelt de aanvaller aan het Colombiaanse Futbol Red. "Ik bleef me focussen op presteren met Cali, maar de geruchten werden sterker en sterker. Ik heb het nieuws van het akkoord uiteindelijk rustig en nederig aangehoord."

Donderdag ondergaat Cassierra een medische keuring. "Enkele spelers van Ajax hebben me via social media al verwelkomd bij de club. Het is een grote club, die altijd voor de toppositie strijdt. Ik weet dat ze in het verleden altijd bijzondere spelers hebben gehad. Het is heel mooi, maar ik blijf er rustig onder."

Naar verluidt legt Ajax 5,5 miljoen euro neer voor de doelpuntenmaker. "Ik heb de prijs niet bepaald, dat is wat Ajax bereid is te betalen. Ik hoop dat ik dat kan waarmaken. Als kind droomde ik er altijd al van naar Europa te gaan. Het gaat allemaal zo snel, op deze leeftijd de stap al te mogen maken. Ik hoop dat ik kan slagen en daar veel doelpunten kan maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner