16.06.2016 10:01

Bondscoach Albanië geeft nog niet op

Giovanni De Biasi, bondscoach van Albanië, staat coachend langs de lijn tijdens het EK-duel Frankrijk - Albanië (15-06-2016).
Giovanni De Biasi, bondscoach van Albanië, staat coachend langs de lijn tijdens het EK-duel Frankrijk - Albanië (15-06-2016).

Giovanni De Biasi, de bondscoach van Albanië, is niet van plan om plaatsing voor de achtste finales van het EK in Frankrijk op te geven. Albanië verloor van Zwitserland (1-0) en ook Frankrijk was woensdagavond te sterk (2-0).

Albanië leek een punk te pakken tegen Frankrijk, maar in de slotfase ging het mis. "De stemming in de kleedkamer was terneergeslagen, maar ik vertelde de spelers om zichzelf bij elkaar te rapen en trots te zijn op hun spel tegen een ploeg met veel kwaliteit. We hebben Frankrijk echt in de problemen gebracht. Mijn ploeg heeft het tot het eind volgehouden, maar we hebben niet alleen maar verdedigd. In de eerste helft en het begin van de tweede helft hadden we de betere kansen", aldus De Biasi.

De bondscoach ziet nog een kans om de volgende ronde te halen. "Als we van Roemenië winnen, kunnen we ons nog kwalificeren", vervolgde De Biasi na afloop van het duel met Frankrijk tijdens de persconferentie. "We hebben laten zien dat we een degelijk team hebben dat goed voetbal speelt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner