23.06.2016 16:22

Overgoor gaat voor avontuur in Hongarije

Sjoerd Overgoor vertrekt per direct bij het gedegradeerde SC Cambuur. De middenvelder gaat aan de slag bij Szombathelyi Haladás. Die ploeg komt uit op het hoogste niveau in Hongarije.

"Sjoerd heeft bij ons aangegeven dat hij wilde vertrekken en dit was wat dat betreft een prima aanbod voor beide partijen. We danken hem voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club", vertelt technisch directeur Henry van der Vegt op de website van Cambuur.

De formatie uit Leeuwarden wenst geen uitspraken te doen over de hoogte van de transfersom. Overgoor had bij Cambuur nog een contract tot de zomer van 2019. De middenvelder begon zijn loopbaan bij De Graafschap. Daarvoor was hij in de jeugdopleiding van zowel FC Twente als de Doetinchemmers actief.

In de winter van 2012 maakte Overgoor de overstap van De Graafschap naar Go Ahead Eagles, om uiteindelijk in de zomer van 2015 bij Cambuur terecht te komen. Voor die club heeft hij uiteindelijk alleen afgelopen seizoen gespeeld. Eerder maakte Sjoerd Ars al de overstap naar de Hongaarse formatie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner