24.06.2016 09:43

VVV presenteert met Receveur vierde aanwinst

Tim Receveur bedankt het publiek van Almere City na de wedstrijd tegen NAC Breda. (22-04-2016)
Tim Receveur bedankt het publiek van Almere City na de wedstrijd tegen NAC Breda. (22-04-2016)

Na Maarten de Fockert (huur, sc Heerenveen), Roel Janssen (Fortuna Sittard) en Clint Leemans (Jong PSV) heeft VVV-Venlo weer zaken gedaan op de transfermarkt. Tim Receveur komt voor één seizoen naar Venlo vanaf Almere City. 

Receveur komt uit de jeugdopleiding van Ajax, trok naar NAC Breda, maar debuteerde in het shirt van AGOVV in het betaalde voetbal. Voor het faillissement van die club trok de middenvelder naar Almere City, waar hij in zijn eerste twee seizoenen een belangrijke kracht was. Afgelopen seizoen speelde hij maar vier competitiewedstrijden voor Almere City, alhoewel hij wel weer een belangrijke rol in de play-offs voor promotie had.

"Venlo is bekend terrein voor me: allebei mijn ouders zijn hier geboren en mijn opa van mijn moeders kant speelde hier in de jaren na de oorlog nog in het eerste. De club is voor mij natuurlijk ook geen onbekende. Afgelopen seizoen is de club net niet gepromoveerd, maar speelden ze erg goed en aantrekkelijk voetbal. Ik hoop dat ik daar mijn steentje aan kan bijdragen in het komende seizoen", stelt Receveur op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever.

VVV-Venlo maakte ook bekend dat de contracten van keeperstrainer John Roox en assistent-trainer Mark Luijpers met twee jaar zijn verlengd. Op trainersgebied zijn de Limburgers klaar voor het nieuwe seizoen in de Jupiler League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner