25.06.2016 13:55

Oudere Rommens vertrekt naar NAC Breda

Olivier Rommens (l.) van Jong PSV viert zijn doelpunt tegen Go Ahead Eagles met Augustine Loof. (10-08-2015)
Olivier Rommens (l.) van Jong PSV viert zijn doelpunt tegen Go Ahead Eagles met Augustine Loof. (10-08-2015)

De selectie van NAC Breda begint meer en meer vorm te krijgen. Na Giovanni Korte, Robbie Haemhouts en Gianluca Nijholt hebben de Brabanders nu Olivier Rommens overgenomen van (Jong) PSV. Rommens is de oudere broer van Philippe Rommens, die ook bij de beloften van de Eindhovenaren speelt.

De broers tekenden vorig jaar nog nieuw een contract bij PSV, maar voor Olivier zit zijn tijd bij de huidige landskampioen erop. Hij tekent een contract voor twee jaar bij NAC Breda, dat nog een optie heeft om daar een contractjaar bij aan te plakken. Rommens speelde sinds 2006 in de jeugdopleiding van PSV, sinds 2013 kwam hij tot vijftig wedstrijden in de Jupiler League.

Technisch directeur Hans Smulders: "In zijn seizoenen bij PSV heeft Olivier laten zien dat hij over de juiste eigenschappen en het talent beschikt. Zowel aanvallend als defensief staat hij zijn mannetje op het middenveld. Ik vind het geweldig dat Olivier voor NAC heeft gekozen. Het is onze kans een fantastisch talent verder te ontwikkelen en waarde binnen de spelersgroep te creëren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner