25.06.2016 16:11

Vitesse oefent ook tegen Shakhtar Donetsk

Guram Kashia is het niet eens met een beslissing van de scheidsrechter tijdens de derby tussen NEC en Vitesse. (03-04-2016)
Guram Kashia is het niet eens met een beslissing van de scheidsrechter tijdens de derby tussen NEC en Vitesse. (03-04-2016)

Het trainingsprogramma van Vitesse kwam ietwat traag op gang, maar inmiddels hebben de Arnhemmers een prima aantal sparringspartners gevonden. Naast bijvoorbeeld Newcastle United en FC Porto is ook Shakhtar Donetsk een tegenstander in de voorbereiding.

De Oekraïense sterrenformatie komt naar Nederland toe en staat op zaterdag 2 juli tegenover Vitesse op op Sportpark de Wormshoef in Lunteren. Het duel wordt om 18:00 gespeeld, zo meldt Shakhtar Donetsk op de clubwebsite. Vitesse moet de oefenwedstrijd nog bevestigen. De formatie in Gelderland staat in juli nog tegenover KV Oostende, Rubin Kazan en West Bromwich Albion.

Drie Eredivisionisten zijn zaterdag begonnen aan de wedstrijden in de voorbereiding. ADO Den Haag staat 17:00 tegenover Laakkwartier, FC Twente staat in de middag tegenover EMOS en sc Heerenveen speelt tegen stadsgenoot vv Heerenveen. Bekijk het volledige oefenprogramma van de Eredivisie hier. Zodra uitslagen bekend zijn, worden deze verwerkt in het schema.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner