25.06.2016 20:32

Drie testspelers voor Helmond Sport

Marc Höcher gaat achter de bal staan voor een vrije trap voor Roda JC in de wedstrijd tegen Sparta in de KNVB Beker. (30-10-14)
Marc Höcher gaat achter de bal staan voor een vrije trap voor Roda JC in de wedstrijd tegen Sparta in de KNVB Beker. (30-10-14)

Helmond Sport start zondag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar is nog altijd op zoek naar versterkingen. De Brabanders verwelkomen zondag op de eerste training drie testspelers.

Marc Höcher gaat proberen om een contract af te dwingen bij Helmond Sport. De aanvaller speelde het afgelopen seizoen in de 3. Bundesliga bij Rot-Weiß Erfurt en kwam daar tot drie doelpunten in achttien competitiewedstrijden. Höcher was in het verleden al drie seizoenen actief voor Helmond Sport en speelde ook onder meer voor Heracles Almelo en Roda JC Kerkrade.

Ook Christian Supusepa krijgt de kans om een contract te verdienen bij Helmond Sport. De verdediger stond het afgelopen seizoen onder contract bij Sparta Rotterdam, maar kwam bij de kampioen van de Jupiler League amper aan spelen toe. Sparta-trainer Alex Pastoor gaf de mandekker slechts zes keer speeltijd.

Rodny Lopes Cabral is de laatste proefspeler bij Helmond Sport. De rechtsback doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar liet in december zijn contract bij Feyenoord ontbinden. Lopes Cabral debuteerde nog niet in het betaalde voetbal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner