30.06.2016 12:24

'Ben Arfa kiest voor Paris Saint-Germain'

Hatem Ben Arfa gaat OGC Nice verruilen voor Paris Saint-Germain. De aanvallende middenvelder, die ook op de vleugel uit de voeten kan, is transfervrij en gaat kiezen voor de Franse topclub uit Parijs.

Volgens L'Équipe gaat Ben Arfa een contract voor drie seizoenen tekenen bij Paris Saint-Germain. Ben Arfa had een groot verlangen om voor Paris Saint-Germain te spelen, maar concrete interesse bleef volgens het Franse medium uit. Na de aanstelling van de Spaanse trainer Unai Emery is de transfer in een stroomversnelling geraakt. De Spanjaard is gecharmeerd van Ben Arfa en wil er alles aan doen om hem naar Parijs te halen.

Ben Arfa stond vroeger te boek als een groot talent. Na een aantal goede seizoenen in Frankrijk bij Olympique Lyon en Olympique Marseille vertrok Ben Arfa naar Newcastle United. In Engeland kwam de Fransman niet tot zijn recht, waardoor hij zijn contract bij The Magpies in februari 2015 liet ontbinden. Het afgelopen seizoen liet Ben Arfa een sterke indruk achter bij Nice, waar hij zeventien keer scoorde in 34 competitiewedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner