05.07.2016 10:45

Watford geeft Gomes verbeterd contract

Heurelho da Silva Gomes heeft een nieuw contract getekend bij Watford. De Braziliaanse sluitpost wist de afgelopen twee seizoenen te imponeren bij Watford en daarom volgt nu een beloning van de Engelse club.

Gomes had een contract tot medio 2018 en dat blijft zo, maar de 35-jarige doelman gaat er financieel op vooruit. Gomes verruilde in de zomer van 2014 Tottenham Hotspur voor Watford. In zijn eerste seizoen bij Watford wist de ploeg te promoveren naar de Premier League. Ook het afgelopen seizoen kan Gomes terugkijken op een uitstekend seizoen. Watford eindigde op een knappe dertiende plaats en Gomes was wekelijks één van de uitblinkers.

De Braziliaan begon zijn carrière in zijn vaderland bij Cruzeiro EC, maar vertrok in de zomer van 2004 naar PSV. In Eindhoven groeide Gomes uit tot een publiekslieveling en wist hij kampioen van Nederland te worden. Na vier seizoenen in Eindhoven vertrok Gomes naar Tottenham Hotspur, maar dat werd geen succes. Gomes speelde ook nog een half jaar op huurbasis voor het Duitse 1899 Hoffenheim.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner